برنامه ریزی برای پالایش و بایگانی راکد ۸ میلیون پرونده مختومه شده در استان تهران
رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به موضوع اطاله دادرسی، بیان کرد: سن برخی از پروندههای موجود در دادگستری استان مربوط به ۱۵ سال گذشته است که گلایه به حق مردم نسبت به اطاله در مدت زمان رسیدگی و تصمیم گیری در این پرونده های قضایی را شاهد می باشیم و در برنامه های عملیاتی و در اجرای سند تحول قضایی برای تعیین تکلیف این بخش از پرونده ها، و سرعت بخشی در رسیدگی ها از نظر زمانی می باشد.
رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: تمام تلاشهای مجموعه قضایی استان تهران این است تا سند تحول و تعالی قوه قضاییه و سیاستهای تاکیدی رئیس قوه قضاییه محقق و عملی شود.
القاصی تاکید کرد: با اجرای برنامه های عملیاتی ابلاغ شده، تا پایان سال شاهد تعیین تکلیف و مختومه شدن ۵۰ درصد از موجودی پروندههای قضایی در مجموعه استان تهران خواهیم بود.
تلاش فراگیر در راستای تحقق و اجرای سند تحول و تعالی قوه قضاییه و سیاستهای تاکیدی رئیس قوه قضاییه
وی با اشاره به جذب کارآموزان قضایی و نیروهای اداری در دادگستری استان تهران، گفت: اقدامات لازم در رابطه با جذب نیروهای جدید صورت گرفته و برای کاهش فشار کاری در شعب نیازمند افزایش و بکارگیری نیروی انسانی کارمند در بخش های قضایی و اداری هستیم.
القاصی مهر با اشاره به اینکه در اختیار قرار گرفتن به موقع اعتبارات می تواند در رفع برخی مشکلات یاریگر مدیریت استان باشد گفت: وضعیت فضای فیزیکی در بسیاری از مجتمع های قضایی و از جمله ستاد دادگستری استان تهران نیازمند آن است که بهسازی یا تعیین ساختمان جدید باید در دستور کار قرار گیرد و زیرساختهای مرتبط با فناوری و تجهیزات سیستمی باید بروز آوری و ساماندهی شود تا ضمن رفع برخی اشکالات حال حاضر در آینده نیز دچار مشکلات بزرگتری نباشیم.
وی افزود: در حال حاضر ۸ میلیون پرونده که رسیدگی شده اند و مختومه گردیده در بایگانی راکد داریم که در خصوص پالایش و بایگانی استاندارد آن برنامه ریزی شده است و باید اقدامات لازم صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۹۲۰ قاضی در استان تهران مشغول خدمت هستند، گفت: در حال حاضر براساس میزان پرونده های وارده و موجود درسطح استان تهران ضروری است تا تعداد ۵۹۷ نفر قاضی در مجموعه دادگستری استان تهران اضافه شوند.
علی القاصی: حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصدق را فردی دلسوز و فرهیخته و از شخصیتهای ممتاز حوزه و دانشگاه برشمرد که با عقلانیت و تدابیر ارزشمند در حوزه های مختلف تعالی در قوه قضاییه را دلسوزانه و مشفقانه سیاستگذاری و پیگیری مینماید.
در نشست فصلی دادگستری کل استان تهران میزان پیشرفت برنامههای عملیاتی و سند تحول و تعالی قوه قضاییه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضرین نقطه نظرات خود را در حضور رئیس کل دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب تهران بیان کردند.
در پایان این نشست از روسا و دادستانهای حوزههای قضایی و قضات و کارمندان شعب سراسر استان که در تحقق اهداف پیشبینی شده در سند تحول قوه قضاییه و برنامه عملیاتی دادگستری استان تهران پیش از این ابلاغ شده بود نقش موثری داشتند، تقدیر گردید.
دراختیار قرارگرفتن به موقع اعتبارات یاریگر مدیریت در رفع مشکلات است
به گزارش ایسنا و به نقل از رسانه و ارتباطات دادگستری کل استان تهران؛ علی القاصی در دومین نشست فصلی شورای مدیران قضایی دادگستری استان تهران که با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه در سالن ولایت دادگستری برگزار شد، با اشاره به اثرگذاری اقدامات دادگستری استان تهران در سطح کشور گزارشی از وضعیت دادگستری استان را ارائه کرد و گفت: مجموعه دادگستری استان تهران بزرگترین حوزه قضایی کشور است که با دارا بودن صلاحیتهای گوناگون و متعدد از بُعد محلی، ملی، کشوری از اثرگزاری بالایی در اجرای سیاستهای تحولی قوه قضاییه و دوام و قوام نظام حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران دارد.
رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: علی رغم ماموریتهای متعدد قضایی، وضعیت دادگستری کل استان تهران با سایر استانهای کشور در خصوص پروندههای وارده متفاوت است که نیازمند توجه ویژه در رفع برخی از کمبودها و مشکلات و اختصاص منابع و تجهیزات برای رفع نواقص می باشیم.
انتهای پیام