رئیس دیوان عالی کشور در پایان اظهار کرد: بانوان پرتلاشی در دیوان عالی کشور داریم و بنده به وجود چنین بانوانی در این مجموعه افتخار می کنم.
مرتضوی مقدم افزود: خداوند در قرآن می فرماید “انا خلقناکم من ذکر و انثی” شما را از مرد و زن آفریدیم؛ بنابراین زنان نیز می توانند هم شانه مردان به جایگاه علمی و موفقیت های بزرگ اجتماعی دست یابند، اسلام جایگاه زن را باعظمت و بهترین کمک کار مردان در زندگی خصوصی و اجتماعی و دستیابی به اهداف عالیه اسلام می داند.
مرتضوی مقدم در ادامه با اشاره به سوره کوثر و شأن نزول این سوره از قرآن تصریح کرد: پس از آن که پسران پیامبر صلوات الله علیه و آله به نامهای قاسم و عبدالله دار فانی را وداع گفته و رحلت نمودند، دشمنان بسیار خوشحال شدند و در این میان عاص بن وائل (پدر عمروعاص) یکی از جاعلین پیامبر (ص) عنوان کرد که “او (پیامبر ص) «ابتر» است و دیگر نسل و ادامهای ندارد.
رئیس دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گذشت صدها سال، مردم جایگاه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را گرامی می دارند، آن حضرت مادر همه ائمه طاهرین و حجتی برای همگان است.
رئیس دیوان عالی کشور افزود: خداوند متعال، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را به پیامبر اسلام عطا داشت و در کلام وحی بدان تصریح نمود که «إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ» ما به تو کوثر را که سرمنشأ همه خیرات است، عطا کردیم.
وی با بیان اینکه حجاب محدودیت نیست و برای حفظ جایگاه واقعی و ارزش زنان است؛ تصریح کرد: زن گوهر گرانبهایی است که پوشیده بودنش، در همان حدودی که اسلام تعیین کرده، موجب کرامت و حفظ شخصیت و مقام بیشتر زنان می شود و آنها را از تعرض افراد فرومایه و فاقد اخلاق مصون میدارد.
انتهای پیام