وی افزود: خانواده افرادی که به دلیل ارتکاب جرایم غیرعمد یا بدهیهای مالی باید مدت زمانی را در زندان سپری کنند، در معرض آسیبهای اجتماعی و تنگناهای مالی متاثر از نبود سرپرست قرار دارند و با مهارتآموزی و ایجاد فرصت شغلی میتوان علاوه بر کسب درآمد برای زندانیان مشکل معیشت خانوادههای آنان را تا حد قابل ملاحظهای برطرف کرده و از وقوع آسیبهای اجتماعی پیشگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه مجتمع کشت و صنعت حامی کوثر در امر اشتغال و حرفه آموزی مددجویان فعالیت میکند، اظهار کرد: در این مجتمع روزانه بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر مددجو در امر کشاورزی و باغداری فعالیت کرده و برای آنها اشتغال همراه با حرفه آموزی و مهارت آموزی ایجاد شده است.
معاون فنی و اجرایی مجتمع کشت و صنعت کوثر نیز بیان کرد: این مجتمع در سال ۱۳۸۱ از معاونت خودکفایی سازمان زندانها به بنیاد تعاون تحویل داده شد و در حال حاضر به عنوان بزرگترین زندان رای باز استان مرکزی در حوزه اشتغال زایی و مهارت آموزی فعالیت می کند.
محمودرضا سازنده در جریان بازدید فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان ساوه از مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: توانمندسازی زندانیان و بازگشت آنان به جامعه یکی از سیاستها و اهداف قوه قضائیه است و مهمترین راهبرد برای تحقق این مهم ایجاد اشتغال برای افرادی است که با محکومیتهای مالی و جرایم غیرعمد در زندان بسر می برند.
علی رحیمی در ادامه گفت: این مجتمع به عنوان مرکز آموزش فنی و حرفهای با همکاری اداره فنی و حرفهای شهرستان ساوه، دورههای آموزش فنی و حرفهای حوزه کشاورزی در رشتههای پستهکاری، پیوند، باغبانی، زراعتکار، هرس کار و دامپروری را برای مددجویان برگزار می کند تا پس از یادگیری آموزشهای عملی و کسب مهارت لازم پس از آزادی بتوانند یک شغل آبرومند و پایدار بدست آورند.
عباس اصغری مقدم افزود: در این مجتمع حدود ۲۰ هکتار زمین نیز به کشت محصولات زراعی از قبیل گندم، جو، کلزا، ذرت و نهال پسته اختصاص دارد. همچنین دارای یک هکتار باغ گل محمدی و کارگاه گلابگیری است.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401072312250/%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%82%D8%B6%D8%A7%D8%A6%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
ایسنا/مرکزی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه گفت: ایجاد اشتغال با توانمندسازی و مهارت زندانیان از راهبردهای اصلی دستگاه قضائی است.
وی تصریح کرد: حرفه آموزی، توانمندسازی و مهارت آموزی زندانیان در مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه موجب خواهد شد تا زندانیان پس از طی دوران محکومیت با بازگشت به جامعه به شغل شرافتمندانهای روی آورند و در پیشگیری از بازگشت مجدد آنان به زندان موثر خواهد بود.
وی افزود: پس از اتمام دورههای آموزش فنی و حرفهای، آزمونهای تخصصی برگزار و مدرک فنی و حرفهای برای افراد صادر می شود تا پس از آزادی بتوانند برای خود فرصت شغلی ایجاد کنند.
دادستان ساوه افزود: براساس سیاستهای دستگاه قضا، سازوکاری فراهم شده است تا زندانیان رای باز در مجموعههای کارآفرین و اشتغال محور مشغول فعالیت شوند و مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه وابسته به بنیاد تعاون و حرفهآموزی زندانیان کشور از جمله مجموعههای موفقی است که توانسته برای زندانیان رای باز و محکومین جرایم غیرعمد و مالی فرصت شغلی توام با مهارت آموزی ایجاد کند.
سازنده افزود: سیاست قوه قضائیه در زندان زدایی برای محکومین جرایم غیرعمد بر این است که زندانیانی که از شرایط لازم برای فعالیت در مجموعههای وابسته به بنیاد تعاون و حرفه آموزی زندانیان برخوردار باشند، از این ظرفیت استفاده کنند تا در آینده برای خود، خانواده و جامعه مفید واقع شوند.
به گزارش ایسنا، مدیر مجتمع کشت و صنعت کوثر حامی ساوه نیز گفت: مجتمع کشت و صنعت کوثر حامی ساوه یکی از واحدهای بنیاد تعاون زندانیان کشور و دارای حدود ۳۳۰ هکتار اراضی کشاورزی بوده که ۲۴۰ هکتار آن باغات پسته و شامل ارقام اکبری، فندقی، احمد آقایی کله قوچی است.
اصغریمقدم تاکید کرد: عمده فعالیت مجتمع در حوزه باغداری مبتنی بر کشت و تولید محصول پسته است. همچنین تولید نهال پسته، کارگاه بلوک زنی و کشت گلخانهای از دیگر فعالیتهاست.