پله برقی با به کار گیری از تجهیزات الکتریکی و مکانیکی، توانسته تا زمان انتظار و فوت وقت که در سیستم آسانسور وجود داشته را از بین ببرد. نحوه کارکرد پله برقی بدین صورت است که، در یک چرخه تکراری، پلکان پله برقی همواره در گردش هستند، و پله های پنهان دقیقا در زیر پله های بالایی قرار می گیرند. موتوری که برای پله برقی ها در نظر گرفته می شود باید وزن افرادی که بر روی پله برقی می ایستند را تحمل کند. پله برقی در مقابل مزایا معایبی را هم از آن خود کرده که به آنها اشاره می کنیم. نصب پله برقی نیاز به تخصص و مهارت بالا دارد و هر کسی نمی تواند کار نصب را انجام دهد.
آشنایی با سیستم کانال کشی هوا و افزایش بازدهی سیستم هوارسانی در ساختمان
امروزه حتی در فروشگاه های کوچک دو طبقه برای انتقال مشتریان به طبقه بالاتر از پله برقی استفاده میشود. هر چند قیمت اولیه پله برقی بالا به نظر میرسد؛ اما در مقایسه با منافع بسیار زیاد و طولانی مدت آن، به شدت اقتصادی است. پله برقی ها بیشترین ظرفیت جابهجایی عمودی را در بین دستگاه های مشابه نظیر آسانسور دارا میباشند. استفاده از این وسیله در اماکن عمومی مترو ها، پایانههای مسافری، فروشگاه ها و مرکز تجاری مزیت های رقابتی و ارزش افزوده بسیاری را به دنبال دارد.
- کمی بعدتر مهندسان به منظور بهبود کارایی، تغییراتی در شکل ظاهری و نحوه کارکرد پله برقی ایجاد کردند.
- پله برقی وسیله ای است که برای جابجایی افراد استفاده میشود، از پله های مستقل و به هم پیوسته تشکیل شده که حالت افقی دارد و برای بالا و پایین رفتن افراد به کار میرود.
- از پله های در حال گردش که در آن پله های بازگشت زیر پله های بالایی پنهان شده تشکیل میشوند.
- دز قسمت بالا و پائین مسیر، این چرخها به یکدیگر نزدیک می شوند بنابر این چرخهای جلو و عقبی پله تقریبا در یک امتداد قرار می گیرند.
- هر چه سایز پله برقی بزرگ تر باشد قطعا ساخت آن زمان بر بوده و نیاز به مواد اولیه بیشتری هم دارد به همین دلیل کارخانه آن را با قیمت بیشتری به فروش می رساند.
باوجوداین، برخی بر این باورند که سازندهٔ این دستگاه فردی امریکایی بهنام ناتان ایمز میباشد[۱]. نام پله برقی برای نخستین بار در سال ۱۹۰۰ میلادی برای پلکان متحرکی به کار رفت که در نمایشگاهی در شهر پاریس به نمایش گذاشته شده بود. همچنین در سطح کلانتر بسته به اینکه شرکت سازنده پله برقی مذکور HOSTING MACHINE باشد یا CANNY یا KONE یا OTIS، قیمت پله برقی پاساژ یا هتل یا فرودگاه و متروی شما میتواند از 45000دلار تا 70000دلار تولرانس مرجع قیمت داشته باشد. البته درصورت استفاده از پکیجهای پیشنهادی شرکتهای معتبر و مجوزدار در عرضه این محصولات استفاده کنید می توانید روی میانگین قیمت 5000 دلار قرارداد ببندید. یکی از مدل های پله برقی ، پله برقی کوچک می باشد که دارای همان انواع پله برقی معمولی می باشند .
پله برقی های تجاری
اگر شما نیز طبق دستور العمل از پله برقی استفاده کنید قطعا هیچ گاه مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد. بهتر است تعداد پلههای افقی که در بالا و پایین پله برقی به صورت مصطح و ثابت قرار می گیرند، ۲ یا ۳ عدد باشند. اگر تعدادشان بیشتر باشد، سوار شدن و پیاده شدن مسافران راحت تر صورت می گیرد ولی کمتر از این تعداد جایز نمی باشد. تعداد این پله های افقی در طراحی سازه و محاسبه طول آن نیز مؤثر است.
در ۱۹۱۰ سیبرگ حق ثبت اختراع خود را به شرکت آسانسور اوتیس واگذار نمود. علیرغم پیشرفتهای بسیاری که در زمینه تکمیل این اختراع از بدو تولد تا کنون صورت گرفته، اما طراحی اولیه سیبرگ، هنوز هم اساس ساخت پله برقی است. این ماشین تشکیل شده از دو پلتفرم بالا و پائین که توسط یک خرپای فلزی بهم متصل هستند.
استقبال زیاد مصرف کنندگان و مصرف بالای پله برقی خود زمینه فروش بیشتر و در کنار آن تولید بالاتر را فراهم کرده که سود خوبی برای فروشنده و تولیدی به همراه دارد. تنوع درون سایت بالا بوده و مشتری ها انتخاب های زیادی پیش رو دارید بنابراین می توانند متناسب با نیاز خود خرید را انجام دهند. بالا رفتن حجم فروش باعث شده تا این مرکز تخفیفات خوبی را برای مشتری در نظر بگیرد که در این صورت صرفه اقتصادی زیادی برای مشتری خواهد داشت.
معرفی شرکت VESTNER تولید کننده آسانسور
آسانسور و پله برقی آذرخش